Az Életfa

Lássátok meg az Életfátokat! Minden életetek, minden mozgatótok, vágyatok fáját! Minden életetek egy-egy levél, amely belőle nő ki. A léteitek sokféle tetteiről adnak hírt az Életfátoknak a szelek, melyek hordozzák ezeket a leveleket. Mindabból, amit megértettetek, mindazon leveleitekből, melyek fénye megtisztult, megújult, készülnek el a magok, amelyek az eljövendő létezéseitek magjai lesznek.

Lássátok meg az Életfáitok! Táplálják őket a halottaitok. Mindazok a holtak, akik szenvedtek, és akik sérültek voltak, kiknek egykori arculatát (lényegét) már lehetetlen felismerni, akikből, aktivitásuktól megfosztva, mégis valamennyi megőrződött bennetek, és akik kikristályosodtak a bennetek létrejött templomban.

Lássátok meg az Életfáitok! A fát, amelynek gyökerei az életben vannak, az élet táplálja, az élők szenvedése, vére; és ő az, aki a könnyezőket, a megbánókat felemeli, az ágakat újjáéleszti és megújítva visszaadja az ősi vágyakat, fényeket.

Láthatatlan virágokat, láthatatlan virágzást hoz létre, mely néha rejtve marad, néha pedig fényt sugároz, mint egy égitest. Felismerve lesznek az egyes ágak szíveinek a keménységei, mert átadódnak kézből kézbe, amit megtermeltek (a létek), a cselekedeteik által létrehoztak; és a megvilágosodás fényében láthatóvá válnak a létek tettei.

Ez a fátok, az Életfátok, a könyveitek fája és a felszabadulásotok fája egyúttal. A létek fája és a homályaitok, a felhőitek fája. A fa, amely táplál, a fa, amelytől nincs elszakadás, a fa, amely büntet és a fa, amely világít. Még ha el is önti őt éjsötét korszakunk mindent elöntő áradata, de az önerejének a vezérlése nála marad. Aztán változik minden, a viharban, a haragvásban megroppant ágak letörnek, régi nagyságát, dicsőségét elfedi, beborítja sok minden. ĺgy történt ez már nagyon sokszor, időtlen idők óta. De minden időn keresztül megőrződött, mert ugyanazt a szálat, ugyanazt a részt őrizték megszámlálhatatlanul sokan, életek, létek, melyek az egyes darabkák, fragmentek őrizői voltak, a fatörzs számtalan részének elrejtői, védői, egészen addig, amíg eljön az óra, eljön az ideje a fa újraéledésének. Újraélesztés a részekből, a részek egységgé tétele, és a megtisztult sugarak közös útjának a fellelése.

Ez a fátok, az Életfátok, aki a léteiteket felszabadítja, és felszabadulnak a létek fényei. A levelek folyamából megjelennek a fények, a megtisztult, újjáéledő sugarak, melyek karjaiban megszületett az új Egység, mely napról napra nő és növekedni fog. Feléledtek az Életfád karjaiban ezek a létek, részévé váltak a közös fénynek, együtt ragyognak és együtt lesznek táplálói, szívei, mozgatói és védelmezői az eljövendő létezéseknek.

Védjétek, őrizzétek a végig a kristályosodásban megkötött szövetséget, amiket megfogadtatok az éjszakai virrasztásokban, őrizzétek mindezt az eljövő hajnalban, lélegezzétek be mindazt, amit megváltozott csillagaitok jelentenek nektek, hiszen ők a ti útmutatóitok, az Életfátok védői, az Életfátoké, amely minden létezésetekben benne van, hiszen minden létetek annak része.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .